Home

67636273_2835831943112817_842066795517968384_nHet ging allemaal heel snel. Maar om een lang verhaal kort te maken: ineens bevond ik me op een donderdagochtend in het vliegtuig (Business Class, kickuh) naar Minsk Airport. Ik was uitgenodigd voor een persreis naar een land waar ik weinig van wist en een stad waar ik nog minder van wist. Dat ging dus helemaal goed komen!

Minsk ligt op ongeveer 2,5 uur vliegen van Amsterdam. Bij aankomst zit je nog een half uur in een taxi om in het centrum van de stad te komen. Deze stad telt bijna 2 miljoen inwoners. Waar al die mensen zich overdag verstoppen is de grote vraag, want het is op straat bijzonder rustig. Ook op de pleinen en toeristische plekken vind je geen drommen mensen maar is het heerlijk rustig. Je kunt op je gemak alles bekijken en (als je de taal spreekt) met iedereen een praatje maken. Minder is wel dat niet iedereen Engels spreekt, maar met name de jongeren in Minsk kunnen je redelijk op weg helpen.

Maar goed: Minsk dus. Die donderdagavond zat ik op mijn hotelkamer via internet naar een voetbalwedstrijd te kijken. Ik had nog nauwelijks iets van de stad gezien en nog geen collega’s ontmoet. Moederziel alleen zat ik op dat kamertje. Al snel viel ik in slaap…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s